12
Jouw abonnementen

Opzeggen.nu

Opzeggen per brief

De meeste bedrijven eisen dat hun klanten per brief opzeggen, maar wanneer de overeenkomst via internet of de telefoon is aangegaan, mogen consumenten deze langs dezelfde weg ontbinden. Dat betekent dat opzeggen per mail of telefoon rechtsgeldig is.

Probleem is alleen dat u wel moet kunnen bewijzen dat uw mailtje of telefoontje is ontvangen en dat is vaak lastig. Een aangetekende brief versturen is daarom de veiligste manier van opzeggen.

 


Niels schreef op 29 oktober 2011 om 10:33:
werkt goed


dj susebeek schreef op 18 april 2012 om 6:10:
hallo

ik wil per direct knallers.nu opzeggen
bvd

grt dj susebeek


anne schreef op 19 april 2012 om 8:41:
Beste DJ Susebeek,
Het is via deze website niet mogelijk om uw loten bij knallers op te zeggen. Dit kan niet omdat deze website niet met Knallers in contact staat. Wij verzoeken u contact op te nemen met Knallers.nu om uw opzegging door te geven.


Erna schreef op 28 april 2012 om 10:18:
Ik ben net precies benaderd door Knallers.nu. Tjonge jonge, wat een agressief bedrijf zeg! Er belde een meisje op met de vraag of ik mee wilde doen. “Hoe kom je aan ons telefoonnummer?” Ik zou aan een prijsvraag mee hebben gedaan en zo waren ze aan ons tel.nr. gekomen. Echter, ik doe nooit mee aan prijsvragen. Maar goed volgens haar kon iemand anders mijn naam ingevuld hebben? Dat kan ik niet controleren. Toen ik heel duidelijk had gemaakt dat ik beslist niet mee wilde doen, kreeg ik een “teamhoofd” aan de lijn. Ook aan haar direct duidelijk gemaakt dat ik niet mee wilde doen. Nou zeg, ze bleef aan de gang. Ik had bijna de hoorn op de haak gegooid, wat een agressieviteit zeg. Er zouden in onze buurt 100 mensen geselecteerd zijn en die hebben allemaal ja gezegd omdat ze graag een grote prijs willen winnen. Het was toch erg vreemd dat ik dat dan niet wilde? Er werd van alles en nog wat bijgehaald wat er niks mee te maken heeft. Weer duidelijk gezegd, dat ik beslist niet mee wil doen. En maar doorzeuren. Zoals ik al zei, ik was in staat om de verbinding te verbreken. Bij mij gingen tijdens dit vervelende gesprek de voelsprieten al uit en toen ik op hun website wilde kijken helemaal, want daar moet je eerst inloggen….. Wat is uw/jullie ervaring??? Ben reuze benieuwd of ik dit alleen heb…
M.vr.gr.
Erna


Stefan schreef op 27 augustus 2012 om 16:43:
Uw intuïtie klopt. Ik ben een maand terug zonder inkomen komen te zitten, en ze blijven van het beetje geld wat ik nog heb afschrijven. Zelfs na 2 keer telefonisch opzeggen.
Er kan wel gezegd worden doe dit per aangetekende brief, maar wie bewijst dat die brief aankomt en het geen vals adres is?
Ook heb ik verschillende emails gestuurd naar een emailadres die ik gevonden heb op internet.
Ik dreig ze nu met instanties en een advocaat. Mocht dit niet helpen, dan ga ik een bezoekje brengen aan het gevonden adres, en dan maar hopen dat er iemand aanwezig is die meer weet van dit bedrijf.
Maar die gaat er niet zonder kleerscheuren van afkomen.


E.G van Zetten schreef op 22 juli 2012 om 12:54:
Ik wil graag per direct mijn lidmaatschap opzeggen van knallers.nu.
met vr gr E.G. van Zetten


anne schreef op 23 juli 2012 om 13:18:
Beste E.G. van Zetten, zoals u hier kunt lezen, https://www.opzeggen.nu/aan-de-slag-hoe-werkt-deze-website/, is het niet mogelijk om via deze website uw lidmaatschap op knallers.nu op te zeggen. Over opzeggen bij knallers is weinig bekend omdat hun website pas werkt wanneer men is ingelogd. Aangezien u meespeelt met knallers.nu heeft u een inlogcode en wachtwoord. Wij raden u aan om hiermee in te loggen op de website van knallers.nu en contact op te nemen met de klantenservice over opzeggingen. Helaas kunnen wij u niet verder helpen via deze website. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.


Nemop schreef op 3 november 2011 om 19:25:
“Probleem is alleen dat u wel moet kunnen bewijzen dat uw mailtje of telefoontje is ontvangen en dat is vaak lastig. Een aangetekende brief versturen is daarom de veiligste manier van opzeggen.”

Bij telefonisch opzeggen is dat geen probleem als je je gesprek via Nemop opneemt. De opname van het gesprek is het bewijs van je opzegging en de md-5 cheksum van Nemop bewijst dat je niet met je opname geknoeid hebt.


Jan Busschers schreef op 30 januari 2012 om 16:03:
Hierbij wil ik mijn lidmaatschap van knallers.nu opzeggen en de maandelijkse betalingen stoppen per februari 2012.

mvrgt Jan Busschers


anne schreef op 7 february 2012 om 13:19:
Beste Jan Busschers,
Het is niet mogelijk om uw lidmaatschap van Knallers.nu op te zeggen via deze website. Op deze website verzamelen wij informatie over hoe u moet opzeggen, maar wij staan niet in contact met knallers.nu of welk bedrijf dan ook. Dus om uw lidmaatschap bij Knallers.nu op te zeggen verzoek ik u contact op te nemen met de klantenservice van Knallers. Succes.


Ankie van de Goorbergh schreef op 23 september 2012 om 11:20:
Goedemiddag, bij het telefoongesprek waarin ik toestemde om met Knallers.nu mee te doen werd er gezegd dat ik als ik geen lid meer wou zijn per direct kon opzeggen, dus bij deze (23 september 2012) mvg


anne schreef op 23 september 2012 om 16:22:
Beste Ankie van de Goorbergh,
Zoals u hier kunt lezen: https://www.opzeggen.nu/aan-de-slag-hoe-werkt-deze-website/ is het niet mogelijk om via deze website uw deelname aan Knallers.nu op te zeggen. Helaas is er over het bedrijf Knallers.nu erg weinig bekend bij ons omdat de website weinig informatie verstrek en alleen maar werkt wanneer u beschikt over een gebruikersnaam en wachtwoord. Er is dus helaas ook niks bij ons bekend over hoe u hier kunt opzeggen. Wij raden u aan in te loggen op deze website en op deze manier proberen op te zeggen door bijvoorbeeld te bellen met de klantenservice (als deze bestaat). Helaas kunnen wij verder niks voor u betekenen. Wij wensen u veel succes bij het opzeggen.


Jessie schreef op 5 april 2012 om 13:01:
Hallo Jan Busschers!
Is knallers.nu een oplicht bedrijf? Ik ben er net mee in zee gestapt.. Maar heb me meteen weer aangemeld. Er wordt waarschijnlijk wel eenmalig 25 euro van mijn rekening gehaald. Graag jouw verhaal.
Groetjes Jessie


Jessie schreef op 5 april 2012 om 13:01:
Aangemeld = afgemeld *


Stefan schreef op 27 augustus 2012 om 16:39:
Beter begin je instanties in te lichten over knallers.nu zeker de bank waarvan ze het bedrag afschrijven.
Ik heb me 2 keer eerder afgemeld maar ze blijven afschrijven, dus ja het zijn oplichters.
Google ze maar eens!


Nimrod nanuru schreef op 7 mei 2012 om 10:32:
Ik zou mij graag willen ontbinden kan u mij de nummer geven of bij wie ik mij kan opzeggen?


anne schreef op 10 mei 2012 om 16:35:
Hallo. Wij willen u graag informatie en/of een telefoonnummer geven maar dan moet u ons even laten weten wat u wilt opzeggen.


nimrod nanuru schreef op 14 mei 2012 om 13:27:
ik zou mij graag willen afmelden bij knallers.nu zou u mij kunnen afmelden per direct?


anne schreef op 16 mei 16, 2012 om 9:19:
Beste Nimrod Nanuru,
Het is niet mogelijk om via deze website uw loten bij knallers.nu op te zeggen, zoals u hier kunt lezen: https://www.opzeggen.nu/aan-de-slag-hoe-werkt-deze-website/. Deze website verzamelt namelijk alleen informatie over opzeggen, om bezoekers van deze website van informatie te voorzien zodat zij zelf gemakkelijk en snel op kunnen zeggen. Wij staan dus niet in contact met knallers.nu of welke partij dan ook. Wij raden u aan om contact op te nemen met de klantenservice van knallers.nu en zij kunnen u vertellen hoe u uw loten op kunt zeggen. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.


rose schreef op 29 augustus 2012 om 17:48:
Shit denk dat ik er ook flink ingestonken ben en ben altijd zo voorzichtig!! Waar kan ik het opzeggen, sta er verdorie ook alleen voor met mijn kindje en heb mijn centjes hard nodig. Heb ergens anders gelezen als ze zeggen dat ze die 24,95 er pas over twee maanden afschrijven dat ze dat toch nu ook al doen, ben er mooi klaar mee. Help hoe zet ik dit stop???


anne schreef op 2 september 2012 om 17:46:
Beste Rose,
Helaas is er over de website knallers.nu erg weinig bekend en kunnen wij hier ook weinig informatie over vinden omdat de website helemaal geen informatie bevat, enkel een inlogscherm. Het enige wat wij kunnen doen is u adviseren om contact op te nemen met uw bank om het rekeningnummer waarmee het geld automatisch wordt afgeschreven te laten blokkeren. Wij hopen dat u hier iets mee kunt. Succes!


Lenie Simonse Vlissingen schreef op 20 augustus 2012 om 9:40:
Ik stop met knallers. Aangetekende brief is onder weg. Ik kan het niet meer betalen. Lenie Simonse Vlissingen.


Stefan schreef op 27 augustus 27, 2012 at 16:03:
Geachte Heer/Mevrouw

Ik kom geen contactgegevens van Knallers.nu tegen, ik heb het eerder al eens telefonisch afgezegd. En ze blijven afschrijven… Stelletje oplichters!
Ik heb het nu via internetbankieren terug laten boeken, maar kan geen enkele contactgegevens vinden.
Er staan alleen twee vakjes met gebruikersnaam en wachtwoord, en die heb ik allebei niet. Weet u wat ik nu het beste kan doen? Een aangetekende brief sturen is ook geen optie aangezien ik ook geen adresgegevens kan vinden.

Vriendelijke groet,
Stefan


anne schreef op 2 september 2, 2012 at 16:01:
Beste Stefan,
voor ons als website is knallers.nu ook een erg onduidelijk bedrijf. Er bestaat inderdaad geen goed werkende website, aangezien de homepage de inlogpagina is. Wij hebben ook meerdere malen contact proberen op te nemen met het bedrijf maar op geen enkele manier van contact wordt gereageerd. Misschien kunt u bij de bank knallers.nu laten blokkeren zodat zij geen geld meer kunnen afschrijven, misschien kan uw bank u hierin verder helpen. Ons excuses voor dat wij u niet goed kunnen verder helpen, zij zijn erg slecht bereikbaar.


Carolina October 2, 2012 at 9:32:
Heeft iemand het klantenservice nummer van knallers.nu voor mij?


beerens October 12, 2012 at 9:20:
ik wik per direct opzeggen sorry zit in geldnoot vriendelijke groet mevr beerens


anne November 16, 2012 at 8:40:
Beste Mevr. Beerens,
Zoals u hier kunt lezen: https://www.opzeggen.nu/aan-de-slag-hoe-werkt-deze-website/ is het niet mogelijk om uw abonnement/loten/contract via deze website op te zeggen. Helaas vermeldt u in uw bericht er niet bij om welk abonnement het gaat dat u wilt opzeggen dus kan ik u niet doorverwijzen naar de pagina waarop informatie over het opzeggen van de desbetreffende partij te vinden is. Wij hopen dat het u alsnog lukt om uw abonnement op te zeggen.

 

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord